Over mij

Martina Ketelaar

Ik geloof dat fotografie meer is dan alleen het vastleggen van beelden, de connectie die ik heb met mijn onderwerp, vormen mijn eigen stijl. De camera is slechts mijn medium, mijn verlengstuk.

In een wereld waar het internet overspoeld wordt met beelden, is het een uitdaging voor bedrijven en organisaties om zich te onderscheiden. Het begrijpen en uitdragen van een eigen identiteit vind ik interessant. Daarom verdiep ik me graag in de authenticiteit van mijn onderwerpen, om zo tot de kern te komen en iets echt unieks te creëren.

 

Ik geloof dat fotografie meer is dan alleen het vastleggen van beelden, het gaat ook om het overbrengen van een verhaal en het raken van de kijker. Daarom hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering en werk ik graag nauw samen met mijn klanten om hun visie tot leven te brengen. Ik ben gefascineerd door de kracht van beeld en de manier waarop fotografie onze kijk op de wereld kan beïnvloeden.

Ik hecht veel waarde aan mijn eigen manier van fotograferen; de pure essentie van elk onderwerp vangen en mijn stijl kenmerkt zich door de mix van documentaire en artistieke fotografie, waarbij ik de nadruk leg op het vastleggen van echte emoties en momenten.

Opleiding

University of Applied Photography & Images Communication
Bachelor of Arts – Amsterdam 2020